Top

Mister A - podjetje za čiščenje, trženje in svetovanje d.o.o.

 

Predstavitev podjetja

Z dejavnostjo našega podjetja smo pričeli 1989 leta kot s.p., ker pa smo obseg dejavnosti razširili tudi na trženje in svetovanje, smo leta 1991 ustanovili podjetje Mister A d.o.o. pod matično številko 55004236, srg 199601904.

Dovolite, da se vam predstavimo.

Smo podjetje za čiščenje, trženje in svetovanje. Z delom in izkušnjami smo v letih prakse in v iskanju novih bolj kvalitetnih in ekonomičnejših možnosti za realizacijo našega dela, v skupnem zadovoljstvu s stranko ugotovili, da je neobhodno potrebno slediti novim smernicam v razvoju naše panožne dejavnosti. S tem namenom smo se leta 1991 odločili za šolanje v Treaning centru na Dunaju, ki ga vodijo strokovnjaki švicarskega podjetja Taski, ki je vodilno na tem področju v Evropi. S tem šolanjem smo pridobili mednarodni certifikat za čiščenje zdravstvenih ustanov in bolnišnic, čiščenje in varstvo okolja, čiščenje zgradb ter planiranje, načrtovanje in inštrukcije izvajanja del. Na podlagi pridobljenega znanja smo izšolali vse naše delavce, kateri dnevno čistijo veliko objektov.

Razvili smo mrežo za prodajo kvalitetnih in profesionalnih čistilnih sredstev, strojev in pripomočkov za čiščenje. V prodaji vam nudimo velik izbor najrazličnejših artiklov, s tem, da vam glede na vaše želje in potrebe naša svetovalna služba izdela najprimernejšo ponudbo, ki bo vaše čiščenje v službi in doma naredilo ekonomično in prijazno naravi.

Dnevna čiščenja
Generalna čiščenja

 

Prva dejavnost našega podjetja pa je seveda čiščenje. Izvajamo dnevna čiščenja, generalna čiščenja in čiščenja po zaključnih delih v poslovnih, proizvodnih prostorih, lekarnah in prostorih, ki zaradi svoje specifičnosti sodijo v najvišjo stopnjo zahtevnosti čiščenja, novogradnjah, razstavnih in prodajnih salonih – tako doma kot v tujini. Nudimo vam tudi vse oblike čiščenj vaših domov, čiščenje tend, markiz in predprostorov počitniških prikolic.

Za opravljanje del imamo vso potrebno najsodobnejšo tehnologijo in ostale pripomočke, s katerimi lahko zagotavljamo visoko kvaliteto izvedbe del.